top of page

Boligtyper

Her kommer en kort presentasjon av leilighetene, store og små, samt hybler og hybelleiligheter.

 

4 værelses leilighetene

Det finnes 59 av disse leilighetene. I hver av de tre fløyene, som har felles korridor, finnes det 4 slike leiligheter. Leilighetene går over 2 plan, og det er derfor at heisen kun stopper i annenhver etasje. I første etasje kommer du inn i gangen fra korridoren. Her har du også bad, 2 soverom og en bod under trappen. Her er det vel ikke så mange triks som kan gjøres i oppussingen, men jeg har hørt om i alle fall en, som valgte å slå ut deler av veggen inn under trappen for å få et litt større bad. 
Når man kommer opp i 2. etasje finner du stue, kjøkken og et soverom. Her er det svært mange som har slått ut veggen fra stuen og inn til soverommet for å få en større stue eller spisestue. Noen få andre har også valgt å slå ut veggen mellom kjøkken og soverom for å få et stort kjøkken. Ellers er det utgang til veranda fra stua. Vi regner at leilighetene er på ca 75 m2. Endeleilighetene unntatt 1. etg, har også veranda ut fra soverom i 1. etasje.

Det finnes to stk litt mindre leiligheter i 1. etasje i Gul fløy. Disse er på en etasje, og inneholder stue, soverom, bad og kjøkken. Disse er ca halvparten så store.


Hybel leilighetene

Det finnes 5 hybel leiligheter på ca 30 m2. Disse finnes i kjernen av blokka, og har inngang fra trappeoppgangen siden de egentlig ligger på nivå med 4 værelses leilighetenes 2. etasje. Leilighetene har mange artige vinkler, som mange synts er spennende. Inneholder kjøkken, bad, gang og oppholdsrom med utgang til veranda.


Hyblene

Det finnes også 5 hybler på ca 25 m2. Disse ligger også i kjernen av blokka og har inngang fra korridorene som går mellom fløyene. De ser omtrent like ut som hybel leilighetene, men er ikke gjennomgående.

bottom of page